Дослідження стану охорони довкілля в Тростянецькій сільській громаді Львівської області

Дослідження стану охорони довкілля в Тростянецькій сільській громаді Львівської області

На першому етапі реалізації проєкту “«Сприяння практичній реалізації стратегічного планування у сфері охорони довкілля в Тростянецькій ОТГ Львівської області»” експертами Центру громадської адвокатури спільно з партнерами ГО “Агенція розвитку та співробітництва” та Тростянецькою сільською громадою підготовлено перше дослідження стану охорони довкілля, природніх ресурсів та стану збереження, поводження та охорони в громаді.

Дослідження проводилося для отримання природно-географічної основи формування підходів до вирішення природоохоронних проблем у громаді, проведення в подальшому оцінки впливу на довкілля та початкового визначення найгостріших аспектів для прийняття управлінських рішень.

Ознайомитися з дослідженнм можна за посиланням тут.

Дослідження проведено Центром громадської адвокатури в рамках проєкту «Сприяння практичній реалізації стратегічного планування у сфері охорони довкілля в Тростянецькій ОТГ Львівської області». Зміст дослідження є виключною відповідальністю ГО “Центр громадської адвокатури” і необов’язково відображає точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Проєкт реалізовується за підтримки Європейського союзу та Міжнародного фонду “Відродження” в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.