Ініціатива “STP для України” щодо підтримки ідей випускників для допомоги населенню під час війни в Україні

Ініціатива “STP для України” щодо підтримки ідей випускників для допомоги населенню під час війни в Україні

Період реалізації: лютий – травень 2022 р.

ГО “Центр громадської адвокатури”  отримала підтримку завдяки польським  та американським партнерам. Завдяки їм було придбано та  доставлено гуманітарні та медичні вантажі, підтримано громадську самоорганізацію.

Ініціатива “STP для України” полягала у фінансовій підтримці ідей українських випускників Програми Study Tours to Poland та спрямована на допомогу цивільному населенню в Україні. Ініціатива підтримується завдяки Фундації освітньої діяльності KreAdukacja, Фонду “Лідери змін”, Фонду “Боруссія” в  рамках реалізації ініціативи “STP для України”, що фінансується з коштів Польсько-Американського Фонду Свободи.

Це сприяло тому, що організація допомогла  маленьким внеском великим  волонтерським справам щодо перемоги та підтримки України.  Активісти та небайдужі жителі  забезпечували  потрібні продовольчі, засоби догляду, а також медичні препарати для жителів, придбавалось пальне для транспортування та саме транспортування. Волонтери Львівської, тимчасово переселені активісти Чернігівської області зібрали та транспортували допомогу, а  отримали її Чернігівська, Житомирська, Донецька, Сумська області.