Проєкт “Рука в руці”: забезпечення сталої підтримки дітям та молоді та громадським ініціативам, які працюють на Львівщині

Проєкт “Рука в руці”: забезпечення сталої підтримки дітям та молоді та громадським ініціативам, які працюють на Львівщині

З липня 2022 року по листопад 2022 року реалізовано проєкт “Рука в руці”.

Він спрямований на роботу та забезпечення сталої підтримки дітям та молоді та громадським ініціативам, які працюють на Львівщині з числа внутрішньо переміщених осіб.

Проєкт реалізується у трьох територіальних громадах Львівської області – Тростянецька, Мурованська та Жовківська.

В рамках проєкту, що тривав 5 місяців, 3 громади Львівщини долучились до організування інтерактивних майстер-класів, занять із дітьми та молоддю, 12 майстер-класів спільно із митцями та громадськими тренерами  проведено, залучено 250 учасників із ВПО.

Також у кожній із громад оголошено творчий конкурс, за результатами якого учасники  нагороджені, а також  проведена екскурсія щодо пізнання громад, частування та цікаві заняття для учасників.

Фінансується ініціатива ГО «Центр громадської адвокатури» в рамках проєкту  «Підтримка сталих соціальних послуг для внутрішньо переміщених осіб в Західній Україні» за сприяння Карпатського фонду за фінансової підтримки Fondation de France.