Плакат про проходження процедур митного контролю за принципом “єдиного вікна”

Плакат про проходження процедур митного контролю за принципом “єдиного вікна”

Постановою Кабінету Міністрів України від від 25 травня 2016 р. № 364 “Деякі питання реалізації принципу “єдиного вікна” під час здійснення митного, санітарно-епідеміологічного, ветеринарно-санітарного, фітосанітарного, екологічного, радіологічного та інших видів державного контролю» впроваджено нову процедуру проходження контролю при перевезенні товарів або продукції через державний кордон України. Відповідно до зазначеного нормативного документу встановлено чіткий порядок та часове обмеження кожного з етапів проходження процедур контролю при поданні документів для здійснення митного оформлення за принципом «єдиного вікна».

ГО «Центр громадської адвокатури» в межах проекту «Ефективна співпраця громадськості та влади на Львівщині як шлях до розвитку транскордонної торгівлі» умовно розділено процес ввезення та вивезення товарів на покрокові етапи, які дозволяють зрозуміти процес та попередньо підготувати усі необхідні документи для його проходження.

Відповідно опрацьовано друкований плакат формату А3 у якому висвітлено основні етапи проходження процедури «єдиного вікна» та взаємодії з контролюючими органами при здійсненні митних процедур.

З електронною версією плакату «Путівник процедур ввезення/вивезення продукції через кордон України при використанні принципу «єдиного вікна» можна ознайомитися за посиланням: «Плакат процедур «єдиного вікна».

Друковану та електронну версію буклету опрацьовано в рамках ініціативи «Ефективна співпраця громадськості та влади на Львівщині як шлях до розвитку транскордонної торгівлі», що реалізується ГО «Центр громадської адвокатури» в межах проекту «Діалог зі сприяння торгівлі» за сприяння Європейського Союзу.

Зміст друкованих матеріалів та цієї публікації є виключною відповідальністю ГО “Центр громадської адвокатури” і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.