Золотниківська громада долучилася до проєкту “Добросусідський міжпоколіннєвий діалог”

Золотниківська громада долучилася до проєкту “Добросусідський міжпоколіннєвий діалог”

23 та 24 вересня 2022 року в селах Вишнівчик та Соколів Золтниківської громади Тернопільської області відбулися навчання в рамках проєкту “Добросусідський міжпоколіннєвий діалог”.

Учасниками навчання стали молодь та сеньйори (старші 60 років) громади, які спільно навчатимуться та працюватимуть над реалізацією спільної ініціативи у громаді, а в подальшому долучаться до спільної роботи з партнерами з Польщі.

Під час курсу навчання Тетяна Яцків провела ряд інтерактивних вправ для налагодження роботи команди, згуртованої діяльності та бачення спільної мети групи. Метою цих тренінгів було формування команди, розуміння лідерства та індивідуальної участі.

До учасників проекту також долучилися активна молодь громади для отримання нових навиків та умінь.

Довідково.

Проєкт “Добросусідський міжпоколіннєвий діалог” є спільно міжнародною ініціативою ГО “Центр громадської адвокатури” (Україна) та Fundacja dzialan edukacyjnych KreAdukacja (Польща), яка реалізується протягом 2020-2023 рр.. Учасниками проєкту є міжпоколіннєві групи молоді та сеньйорів (старші 60 років) з громад західного регіону України та міста Любліна.