Представлено напрацювання проєкту “Підтримка впровадження Стратегії охорони довкілля в Тростянецькій громаді Львівської області”

Представлено напрацювання проєкту “Підтримка впровадження Стратегії охорони довкілля в Тростянецькій громаді Львівської області”
13 вересня 2022 року в Тростянецькій сільській раді Стрийського району Львівської області представляли діяльність  щодо впровадження Стратегії охорони довкілля громади.
Заходи реалізовувалися за чотирма стратегічними цілями:
– “Чисте довкілля”;
– “Енергоефективна громада”;
– “Стале та ефективне використання надр”;
– “Громада науково обґрунтованих рішень”.
Учасникам представлено напрацьовані документи:
– Дослідження видобувної сфери громади,
– План управління водними ресурсами,
– План дій сталого енергетичного розвитку громади,
– Положення про впровадження енергомоніторингу та енергоменеджменту в громаді.
Обговорено подальші плани впровадження заходів Стратегії та Планів. Зокрема, у співпраці з профільним департаментом Обласної військової адміністрації запроваджується енергомоніторинг комунальних об’єктів та розглядаються можливості запровадження заходів щодо зниження викидів парникових газів відповідно до Плану сталого енергетичного розвитку.
Діяльність здійснюється в рамках проєкту “Підтримка впровадження Стратегії охорони довкілля в Тростянецькій громаді Львівської області”, що реалізується за підтримки Європейського союзу European Union in Ukraine та Міжнародний фонд “Відродження” в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.
Матеріали заходів, їх зміст та висловлювання відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду “Відродження” та Європейського Союзу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *