Всеукраїнський тренінговий курс на основі посібника «Компас»

Дати проведення тренінгового курсу: 3-7 листопада 2014 р.

У місті Львові проводено всеукраїнський тренінговий курс на основі посібника «Компас» для 30 представників з числа молодіжних лідерів, освітян, громадських організацій, органів публічної влади, що працюють з молоддю, взяли участь у всеукраїнському тренінговому курсі на основі посібника «Компас» для молодіжних тренерів щодо освіти з прав людини та вирішення конфліктів.

Метою курсу є підвищення спроможності учасників планувати, розвивати, впроваджувати та здійснювати оцінку освітніх заходів з прав людини за участю молоді на основі методів посібника «Компас» та підходів трансформації конфліктів, започаткування мережі тренерів у сфері прав людини із різних регіонів України.

Курс побудований на використанні перекладеного та опублікованого посібника «Компас» в Україні та має на меті зробити інструмент доступним для застосування у роботі з молоддю та правопросвіті.

Захід є частиною Рамкової програми співробітництва у сфері молодіжної політики на 2014-2015 роки між Україною та Радою Європи.

Співорганізаторами тренінгового курсу стали Департамент молоді Ради Європи та Міністерство молоді та спорту України у співпраці із громадською організацією «Центр громадської адвокатури».