Ефективна співпраця громадськості та влади на Львівщині як шлях до розвитку транскордонної торгівлі

Період реалізації: березень-серпень 2017 р.

Центр громадської адвокатури розпочав реалізацію у Львівській області проєкту “Ефективна співпраця громадськості та влади на Львівщині як шлях до розвитку транскордонної торгівлі”.

Основною метою проєкту є покращення умов транскордонної торгівлі шляхом забезпечення прозорості діяльності органів влади, які залучені до прийняття та реалізації рішень у сфері митної політики, а також залучення громадськості до формування та контролю рішень та кроків, застосування регулярних консультацій  із громадськістю у практиці органів влади.

У ході реалізації заходів проекту передбачено залучення представників бізнесу та об’єднань підприємців до діалогу з представниками митних та дозвільних органів влади щодо вдосконалення існуючих експортних процедур та опрацювання нових підходів до здійснення експортних операцій у відповідності до Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Також проектом передбачається розробка інформаційних та аналітичних матеріалів про порядок здійснення митних процедур та впровадження їх у Львівській області.

Ініціатива реалізована в межах проєкту “Діалог зі сприяння торгівлі” за сприяння Європейського Союзу.