Підтримка молодіжного самоврядування Дублянської ОТГ

Період реалізації: жовтень 2017 р.- 2018 р.

Метою проєкту є активізація молоді Дублянської ОТГ через забезпечення можливостей для участі у прийнятті рішень та створення умов для розвитку, шляхом  облаштування молодіжного хабу (простору) на базі бібліотеки в смт. Дубляни.

В межах проєкту особлива увага приділятиметься безпосередньому залученню молоді та дітей старшого шкільного віку до процесу облаштування такого простору.

Крім самого облаштування здійснюватиметься діяльність щодо налагодження ефективної роботи молодіжного простору, буде розроблено за участі молоді та активістів план його роботи на найближчий рік та розподілено сфери відповідальності між залученими особами. Впродовж реалізації проекту передбачається організація на базі простору низки акцій, майстер класів, регулярні кінопокази, зустрічі, тощо.

Проєкт став переможцем Конкурсу проектів для місцевих молодіжних неурядових організацій та організацій, що працюють для молоді «Дійсно разом 3.0», що проводився ГО «Карпатська фундація» (Карпатський фонд) та Карпатський фонд – Словаччина за фінансової підтримки Словацького агентства з розвитку міжнародної співпраці Slovak Aid.