Молоді лідери для змін в регіонах (партнерський, міжнародний)

Період реалізації: червень –  грудень 2018 р.

З червня 2018 року ГО “Центр громадської адвокатури”, в рамках співпраці з Фондом освітньої діяльності “KReAdukacja” (Люблін, Польща), розпочали реалізацію проєкту “Молоді лідери для змін в регіонах”.

В рамках проєкту  проведено навчання для учасників з України, в ході яких молоді лідери об’єднаних громад Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей набули вмінь щодо реалізації суспільно-культурних ініціатив та взяли участь у спільних інтеграційних зустрічах для учасників з Польщі та України. В рамках спільних зустрічей учасники підготували суспільно-культурну ініціативу ( під час зустрічі у Львові).

В Любліні організовано підсумкові дебати, на яких свої ініціативи представили представники молодіжних рад з України та Польщі.

Крім діяльності, яка спрямована на молодь, здійснено також навчання групи осіб з партнерської організації (Центр громадської адвокатури) щодо загальної та організаційної допомоги молодіжним радам громад.

Проект співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – “Зміни в регіоні”, яку реалізує Фонд “Освіта для демократії”.