Звіт за 2019 рік

У  2019 році громадська організація «Центр громадської адвокатури» продовжила реалізацію програм, які започатковані в попередніх роках, а також впроваджувала нові напрямки роботи та співпраці.

Ми продовжуємо програми, які стосуються підтримки громадянського суспільства,  підтримки молодіжних лідерів, лідерів у  об’єднаних територіальних громадах, підтримки впровадження реформ на місцевому рівні.

Ми продовжували допомагати інституційно зміцнювати свій потенціал молодіжним громадським радам  та розвиватись  молодіжним громадським просторам в Західній Україні за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Спільно із Міжнародним фондом «Відродження» та Мережею ресурсних центрів команда центру допомагала об’єднаним територіальним громадам планувати та впроваджувати реформи на місцевому рівні без конфліктів та соціального напруження.

Організація адмініструє започатковану у 2007 році програму правової підтримки неурядових організацій, фахівці якої допомагають організаціям та активістам у складних правових ситуаціях.

Спільно із партнерами із різних областей  експерти допомагали розробляти і впроваджувати практики антикорупційної політики в об’єднаних територіальних громадах Львівщини за підтримки Посольства Великої Британії.

Переглянути ЗВІТ