Проєкт “Програма підтримки молодіжних лідерів” (міжнародний, партнерський)

Проєкт “Програма підтримки молодіжних лідерів” (міжнародний, партнерський)

Період реалізації: березень – листопад 2019 р.

“Програма підтримки молодіжних лідерів” – це проєктна діяльність, основною метою якої є передача досвіду організації роботи Молодіжних рад дільниць міста Любліна представникам молодіжних рад з Скалатської, Золотниківської, Дублянської, Новострілищанської, Старобогородчанської об’єднаних територіальних громад західного регіону України, а також підтримка їх діяльності до кінця листопада 2019 року.

В рамках проєкту проведено комплексне навчання для представників молодіжних рад громад, які були створені в 2018 року в рамках проекту “Молоді лідери для змін в регіоні”.

У ході навчання учасникам  передано інформацію у сфері громадської комунікації та промування діяльності, завдяки якій молодь дізнається методи найкращого впливу до їх цільової аудиторії; техніки мотивації, завдяки яким матимуть можливість підтримувати мотивацію та ефективніше самоорганізовуватися та організовувати власну роботу; тренінги з роботи у групах, метою якого буде якісна робота у групах молоді та краща інтеграція групи молоді; анімація культури, під час якої буде обговорено кроки необхідні для того, щоб працювати у визначеній групі, а також буде організовано конкурс на суспільно-культурні ініціативи, який отримає найбільшу фінансову підтримку.

Завдяки продовженню співпраці з зазначеною молоддю хочемо підтримати їх залучення в громадську діяльність для своїх громад.

Спільно з координаторами молодіжних рад громад проведено консультації у ході яких буде сформовано рамки роботи з молоддю.

Проєкт реалізовувався Фондом освітньої діяльності “KReAdukacja” у партнерстві з ГО “Центр громадської адвокатури” та співфінансувався Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – “Зміни в регіоні”, яку реалізує Фонд “Освіта для демократії”.