Проєкт «Місцеві майстерки та творчі заняття: допомога маленьким внутрішньо переміщеним українцям»

Проєкт «Місцеві майстерки та творчі заняття: допомога маленьким внутрішньо переміщеним українцям»

Громадська організація «Центр громадської адвокатури» розпочинає реалізацію проєкту «Місцеві майстерки та творчі заняття: допомога маленьким внутрішньо переміщеним українцям» у Львівській області.

Метою проєкту є забезпечення допомоги дітям та молоді, які постраждали внаслідок війни та перебувають як внутрішньо переміщені особи у громадах Львівщини, через заняття із місцевими майстрами, участь в творчих заняттях, знайомства із місцевими крафтярами.

Цільовою групою проєкту є діти та молодь, їхні сім’ї, які постраждали внаслідок війни та перебувають як внутрішньо переміщені особи у громадах Львівщини.

У ході реалізації проєкту буде проведено ряд майстер-класів з місцевими майстрами які мають на меті психологічне розвантаження із застосуванням творчих занять, проведення цікавого та якісного дозвілля та позашкільного проведення часу, інтеграція, пошук друзів та соціалізація дітей із внутрішньо переміщених сімей. Майстер-клас щодо історії української страродавньої моди, автентичних прикрас, уборів та іншої української автентики із дітьми ВПО.

Заплановано проведення «Тур із місцевими крафтярами», що передбачає відвідування крафтових локацій Львівщини.

Також учасники матимуть змогу взяти участь у фотосесії та розповісти про отриманий досвід під час майстер-класів.

Тривалість проекту: березень-липень 2023 року.

Проєкт «Місцеві майстерки та творчі заняття: допомога маленьким внутрішньо переміщеним українцям» реалізовується ГО «Центр громадської адвокатури» в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію», який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]